Princess Kpop ♥Hey guys . haii , my full name is NurDiana Fitrah . Im 14 years old . Ohyaa , can call me YANA ^^ Welcome to my fanfic & contest/GA blog . Thanks for visitingg .
Leave Your Nice Words to me :)
Sipnopsis .
Episod 1 .
Episod 2 .
Episod 3.
                   Episod 4.
    Episod 5.
Episod 6.
Episod 7.
Basecode: SHATTEREDreams_xx
Template : Yana Nickhun
Tutorial : Han Hanan
Doodle : JeansBean
Monday, 3 October 2011 @ 09:39
Cinta Coklat #SINOPSIS :)

hey readers , malam nihh yana terfikir nak buat novel . watak diaaa dari BBB , hihi :> sebab blog nihh jarang dipost. so , nakk penuhkann . mehh tgk sinopsis dan watak watak :)watakwatak :)
Yana Nickhun as Yana .
Aina Husna as Aina .
Nazihah Anuar as Nazihah .
Sharil Irfan as Irfan .
Harris Akasyah as Harris .
Nadiya Kyrie as Nadiya .
Alisa Najwa as Alisa .
Scha Kyra as Scha .
Ain Kyra as Ain .
Amieyra Ezatey as Mieyra .
Dato Kacak as Dinie .

watakwatak sampingan :)

Puan Riska as ibu kepada Yana .
Encik Hisyam as ayah kepada Yana .
Puan Maimun as guru kelas 1 karisma .
Encik Hanafi as Guru Kaunseling .


SINOPSIS :)

  Yana merupakan seorang gadis yg tomboy dan sangat menggemari coklat . Aina pula adalah kawan baik kepada yana sejak mereka sekolah rendah lagi .Irfan adelah pakwe kepada Aina . Irfan berkawan baik dgn Yana dan selalu bersama . Harris pula adalah seorang jejaka macho yg baru berpindah dari luar negara . Nadiya pula adalah musuh kepada Yana dan Aina . Kerana Nadiya tidak suka Yana kerana sukakan Harris . Alisa  dan Anis pula adalah kawan baik kepada Nadiya yg selalu merancang rancangan jahat untuk Yana dan Aina . Dinie pula adalah adik kepada Yana yg sangat nakal . Dinie selalu menganggu Yana dan membuat kacau di dalam rumah . Scha pula adelah adik kepada Harris yg sangat suka bermain dgn Yana . Ain Kyra dan Mieyra pula adalah pengawas yang sangat kerek dan berdisiplin . Naziha pula adelah kazen Harris yg baru berpindah itu . Nazihah juga adelah sebahagian daripada kawan karib Yana dan Aina .p/s : diatas adalah watak watak yg dipilih . btw , umur mereka 15tahunn ! nak tahu episod satuu ? tungguuuuu , kbye !


The Awesome Is Im :)


       0 comment Older Post | Newer Posts